Algemene voorwaarden

Annuleringsvoorwaarden; Bij annulering tot 7 dagen vóór de ingangsdatum worden geen kosten in rekening gebracht. Bij annulering binnen deze termijn wordt het totale bedrag van de reservering in rekening gebracht. Als u niet komt opdagen (no-show), wordt het totale bedrag van de reservering in rekening gebracht.
Aanbetalingsbeleid;  Bij langer verblijf en hoogseizoen 25% in overleg.
Betalingswijzen; Contante betaling bij aankomst (in overleg vooraf op rekening mogelijk) mobiel bankieren (smartphone) mogelijk
Kinderen ;  Een babybedje en kinderstoel zijn beschikbaar.
Extra personen;  € 35,00 p.p.p.n.,  inclusief ontbijt.
Internet; WiFi is beschikbaar in de gehele B&B (gratis).
Maaltijden; Continentaal ontbijt zit bij de kamerprijs inbegrepen.
Parkeren; Gratis openbaar parkeren is mogelijk bij de B&B zelf; reserveren is niet noodzakelijk.
Nachtregister; i.v.m. het bijhouden hiervan dient elke gast in het bezit te zijn van een geldig legitimatiebewijs (id-kaart of paspoort)
Huisdieren; Huisdieren zijn niet toegestaan.
Huisregels; de B&B ligt aan de rand van een natuurgebied. Wij verwachten van onze gasten dat zij de rust en stilte zullen respecteren en waarderen.
Fietsen; (2) bij gebruik hiervan vragen wij een borg van € 50.
Acties/Aanbiedingen; hiervoor kunnen andere voorwaarden gelden, deze worden bij de acties vermeld. Tevens geldt hierbij een borg van € 50  (bv Vakantieveilingen e.d.).                           Sauna: als extra service is voor de gasten een tweepersoonssauna beschikbaar. Hiervoor vragen wij een eigen bijdrage van € 10,00 per keer. U krijgt hiervoor twee handdoeken en een badjas.           NIET ROKEN: in de gehele B&B is roken NIET toegestaan. Bij overtreding hiervan kan het verblijf eenzijdig beëindigd worden.