4 Tulpen

Bed & Breakfast “Inndeberm” in Capelle aan den IJssel beloond met 4 tulpen

Bed & Breakfast “Inndeberm”, aan de Capelseweg  in Capelle aan den IJssel  is op 2 januari 2013 officieel ingedeeld in de klasse van vier tulpen. Dit is de één na hoogste kwaliteitsklasse van het Nederlandse classificatiesysteem voor bed & breakfasts. Inndeberm ontving de vier tulpen na een bezoek van een mystery guest van Stichting Bed & Breakfast Nederland.

Uit het rapport van de mystery guest: “We zijn door de eigenaren hartelijk ontvangen.

Je voelt je als gast verwend door de kleine extra dingen die de eigenaren bedenken, zoals een kerstkaart bij het ontbijt en sfeermuziek in de sauna en in het buiten zitje.                                         Je hebt hier als gast een eigen huisje, waar tot max. 4 personen kunnen overnachten. Er is een achtertuin die voor de gasten bestemd is om te relaxen.

In de B&B hangen schilderijen van een plaatselijke kunstenaar, die ook te koop zijn.

We vonden dat de beschikbare ruimte m.n. buiten erg efficiënt en gezellig is gebruikt. Binnen is duidelijk geïnvesteerd in een goed bed, moderne verlichting en een grote luxe badkamer en sauna. Hierin onderscheidt de B&B zich”.

“Een bed & breakfast met vier tulpen heeft een uitstekend kwaliteitsniveau. Het interieur van het bed & breakfast is luxe en aan het exterieur is veel zorg besteed. U mag een hoge kwaliteit verwachten met veel voorzieningen en een uitstekende service”, aldus Stichting Bed & Breakfast Nederland.

De Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie stelt minimum kwaliteitseisen aan deelnemende B&B’s en geeft inzicht in de kwaliteitsverschillen. Deelnemende B&B’s worden gerangschikt in klassen van 1 t/m 5 tulpen. Het classificatiesysteem wordt uitgevoerd door Stichting Bed & Breakfast Nederland en de controle gebeurt door middel van mystery guests.
Reserveren kan ook via Booking.com